luni, 7 martie 2011

cred ca trece...

"Dupa lupte seculare, care au durat aproape trei saptamani", parca se vad imbunatatiri in starea lui Denis. A stat joi, vineri si in weekend acasa, si sta si azi; de fapt merge doar la repetitia pentru dansul de 8 martie. Abia ieri am vazut ca tusea s-a mai domolit, dupa trei zile de Eurespal. Urata tuse a mai fost la laringita asta- am inceput la primele simptome cu salbutamol si prospan, apoi i-am facut aerosoli cu dexamethazona, vreo 4 ture, nici o imbunatatire; dupa vreo saptamana de tratament din asta, i-am luat Bronchofort, sirop pentru tuse, i-am dat si sinupret, ca parca iar apareau muci, i-am mai facut o tura de aerosoli - nici o imbunatatire. De vineri am inceput sa-i dau Eurespal (care e antiinflamator si bronhodilatator) si au inceput sa se vada rezultatele. In paralel i-am dat si sirop de muguri de pin cu propolis, sinupretul si pentru ca sigur a luat o noua viroza, ceva si e plin de mucisori care nu curg ci doar fornaie in nas, i-am dat ceva homeopate (sambuccus si oscillo) si noaptea ii pun pe o discheta demachianta picaturi de ulei de pin si eucalipt - sa desfunde nasul.
Cred ca doctor ma fac! Oricum, daca nu vedeam imbunatatiri cu tusea, azi mergeam la doctor, ca nu ma apuc sa testez eu toate siropurile si medicamentele pe pielea copilului meu.
            Si pun niste pozici de ieri, de cand s-a trezit, ca mi-era asa drag de-mi venea sa-l mananc!

2 comentarii:

  1. Cine stie care-ti era menirea, daca-ti ascultai inima si intuitia... E bine macar ca-ti expui "calitatile" aici..cine-stie ...poate-poate o ajuta si pe altcineva!
    Niciodata nu-i tarziu pentru ceva, iar daca simti chemarea spre medicina ... poate se gaseste o solutie alternativa!
    Cand ma uit la imaginile de mai sus ...cuvantul ce-mi vine-n minte e spiridus! Sanatate multa spiridusului tau ghidus!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc mult, Cris! esti admiratoarea cea mai infocata a blogului meu! te pup!

    RăspundețiȘtergere