miercuri, 30 mai 2012

Vine barza!!!!!!!

     Sunt tare fericita! Dupa multe luni de incercari si rezultate negative, am avut ieri bucuria sa vad doua teste pozitive. Deci vine bb2, mult dorit si asteptat si eu sunt cat se poate de bucuroasa. Luna aceasta a fost prima in care am urmat un tratament homeopat pentru stimularea ovulatiei si iata ca a fost cu folos. Am fost la control inca de luna trecuta, dar deja trecuse ovulatia, insa am luat un remediu pe care doctorita il considera remediul meu constitutional, plus extract de mladite de zmeur.
     A fost asa o luna ciudata cea de acum... am avut ovulatia tarziu, in z.23, de credeam ca nici nu mai vine, aveam impresia ca homeopatele nu-mi sunt de nici un folos, ca le iau degeaba, am fost agitata si nervoasa, chiar incepusem sa fiu usor invidioasa pe femeile care erau insarcinate prin jurul meu, si erau o multime!
    Acum sunt relaxata, astept sa merg peste doua saptamani la control, sa am confirmarea ca e totul bine, la locul lui. Imi propun ca sarcina asta sa nu mai fiu asa tematoare, sa ma bucur de fiecare moment, caci va fi ultima sarcina. Acum pot sa fac tot ce speram ca o sa pot cand inca nu eram insarcinat, caci imi faceam o multime de planuri si scenarii, de cum va fi cand voi anunta familia, cum va fi la control, cand voi naste, cu doi copii... ohoho... sunt o buna scenarista.
    In alta ordine de idei, Denis a facut o noua amigdalita, si in urma exsudatului a reiesit ca avea streptococ betahemolitic A (cel nasol). Dupa ce i-am luat exsudatul am inceput sa-i dau tratament cu Ospen 500 si slava Domnului, din analiza reiese ca e sensibil la acest antibiotic, deci tratamentul e bun. Dar in a 10-a zi de tratament trebuie sa-i fac un moldamin, care e dureros, din cate am auzit. I-am zis ieri lui Denis asta, si saracutul a intrebat daca o sa-l doara. I-am zis ca da, dar ca el e curajos si o sa-l rasplatesc dupa aia cu ceva dulce, ce vrea el, la care el a zis ca vrea "o jumatate de ou Kinder". Of, ca-mi venea sa-l mananc de drag, ca e asa intelegator si ne-profitor de situatie.
    Va trebui sa-i mai fac si o analiza ASLO, dupa ceva timp si in urma ei sa vedem daca mai este necesar sa mai faca moldamin sau nu. Privind in urma, am constatat ca de cand l-am dat la cresa, a facut in fiecare an un episod din asta de amigdalita, cu gat rosu/ amigdale pultacee si durere de burta, cam prin lunile iunie-iulie. De aceea trbuie sa eradicam bacteria si sa fim siguri ca e totul bine!

Un comentariu:

  1. Felicitari din suflet ! Sarcina usoara si-un bebe (bebelina) sanatos(-a)!

    RăspundețiȘtergere